Uçmakdere Yamaç Paraşütü Turu

Uçmakdere Yamaç Paraşütü Turu

Uçmakdere yamaç paraşütü turu son yıllarda çok popüler olmuş ve İstanbul’a yakınlığı ile büyük ilgi görmektedir. İsterseniz kendiniz gelebilirsiniz isterseniz de bizler sizleri transfer araçlarımız ile alabiliriz. Uçmakdere uçuş turlarımız için İstanbul’ dan transfer araçlarımız bulunmaktadır. Uçuş biletinizi aldığınızda 1 yıl boyunca istediğiniz zaman uçuşlarımıza katılabilirsiniz. Uçuş hakkında tandem pilotlarımızdan bilgi alabilirsiniz. Uçuşa katılmadan önce…

Devamını Oku
İstanbul Tandem Paraşüt Turu

İstanbul Tandem Paraşüt Turu

İstanbul tandem paraşüt turu için her gün uçuş turlarımız yapılmaktadır. Ücretsiz transfer hizmetimiz ile sizleri istanbulun belirli noktalarından almaktayız ve uçuş alanına gitmekteyiz. Hem uçuş öncesi hem de uçuş sonrası ücretsiz transfer hizmetimiz bulunmaktadır.

Devamını Oku
İstanbula Yakın Tandem Uçuş Turları

İstanbul Yamaç Paraşütü Fiyatları

Özellikle haftasonları İstanbul yamaç paraşütü fiyatları için bir çok misafirimiz turlarımıza katılmaktadır. İstanbulun tüm lokasyonlarından sizleri araçlarımız ile almakta ve turumuz için yamaç paraşütü uçuşlarımızı yapmaktayız. Transfer araçlarımız ile Tekirdağ..

Devamını Oku
Paraşütle Atlama - İstanbul

İstanbul Vip Yamaç Paraşütü Turu

İstanbul vip yamaç paraşütü turu özellikle son yıllarda artmaktadır. Sadece sizlerin uçuş yapacakları bu turumuzda sizleri özel araçlarımız ile alıyoruz ve uçuş alanımıza gidiyoruz. Yolculuğunuz sırasında sizlere deneyimli tandem pilotlarımız eşlik etmektedir.

Devamını Oku